• Jesse Kaan | Personal Trainer bij Activ8

5 redenen om een Personal Trainer in te schakelen

Het is tegenwoordig steeds populairder om een Personal Trainer in te schakelen. Er zijn dan ook veel voordelen te noemen om een Personal Trainer in te schakelen. Natuurlijk is het belangrijk dat je wilt investeren in jou lichaam! Hieronder staan de 5 belangrijkste redenen om een Personal Trainer in te schakelen

Activ8 Personal Training Langedijk

#1 Jouw trainer is de ideale stok achter de deur

Schiet het trainen er vaak bij in doordat je geen zin of 'geen tijd' hebt? Dan kan een Personal Trainer uitstekend werken als stok achter de deur. Je maakt namelijk afspraken met je trainer en hier betaal je voor, dus als je niet komt is dit natuurlijk zonde van jou geld! Daarnaast motiveert een Personal Trainer je tijdens en rondom je trainingen. Hierdoor doe je net die extra herhalingen en elke training net weer iets zwaarder, waardoor je jouw lichaam blijft prikkelen om vooruit te gaan!

#2 Een Personal Trainer zorgt voor een op maat gemaakt schema

Ken je het gevoel dat je niet precies weet wat je aan het doen bent in de gym? Je valt vaak terug in bekende oefeningen en maakt weinig progressie... Dan kan een Personal Trainer ervoor zorgen dat je weer vooruitgang gaat boeken. Door de kennis van jou Activ8 trainer is je trainingsschema volledig gericht op het behalen van jouw doelstellingen! Veel variatie blijft je spieren en zenuwstelsel constant prikkelen om vooruitgang te boeken!

#3 Je houding & techniek wordt geperfectioneerd

Tijdens een 1-op-1 trainingssessie is de aandacht volledig gericht op jou. Dus we kunnen samen jou techniek perfectioneren. En geloof me... er is nog veel te verbeteren! Door een betere lichaamshouding kunnen je spieren optimaal samenwerken en aangestuurd worden, wat betekend dat we (pijn)klachten voorkomen en je zonder beperkingen kunt blijven trainen.

#4 Een Personal Trainer maakt jou voortgang inzichtelijk

Als je sport heb je een doel. Dit doel gaan we samen nastreven. Om deze voortgang inzichtelijk te maken is het belangrijk om een beginmeting uit te voeren. Vanuit deze beginmeting gaan we aan de slag. Bij Activ8 houden we jou vooruitgang scherp in de gaten door middel van wegen, meten, testen en het maken van foto's (indien gewenst). Want het is natuurlijk onwijs motiverend als je jouw lichaam ziet veranderen!

#5 Grenzen opzoeken, variatie en plezier

Wanneer je traint met een Personal Trainer ga je jouw grenzen opzoeken. Tijdens krachttraining kan jij meer als je denkt. Door onze ervaring weten wij precies waar jou grenzen liggen en wanneer er meer uit je training te halen is. Dit leidt natuurlijk tot nog meer resultaat! Naast het opzoeken van je grenzen zorgen wij ook voor veel variatie in de oefenstof waardoor je altijd met plezier blijft trainen. Nou ja, af en toe zal het wat minder plezierig zijn ;-)

Enthousiast geworden? Vraag nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan via ons contactformulier of via info@activ8personaltraining.nl

Recente blogposts

Alles weergeven