MISSIE VAN ACTIV8

 

Bij Activ8 weten we hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben. Het zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gezondheidsproblemen, beter in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt, mentaal sterker wordt en bewuster wordt van je eigen lichaam. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen fitter en actiever maken.

 

Dit doen we in onze Activ8 Health Club. Onze studio wordt gebruikt voor 1-op-1 begeleiding en Small-Group training. Iedereen komt op afspraak. Zodat u niet in een drukke fitness hoeft te sporten en uw tijd optimaal benut wordt! Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Zo begeleiden wij u tijdens en rondom de trainingen naar een gezonde en actieve leefstijl.

Het belangrijkste is dat u niet alleen een uurtje komt sporten, maar dat we samen gaan kijken waar we aanpassingen kunnen doen voor een gezondere en actievere leefstijl. Om dit langdurig vol te houden willen wij u met plezier laten sporten. Want waarom zou je elke keer saai op een crosstrainer staan? Wij maken trainingen leuk, uitdagend en zorgen voor veel variatie. Zodra u bij ons binnen stapt kunt u direct zien dat wij anders zijn als een reguliere sportschool.

 

Kom gerust een kijkje nemen in onze 'grote mensen speeltuin'! 

Voordelen van Personal Training:

- 100% aandacht voor jou

- Een ultieme stok achter de deur

- Gepersonaliseerd trainingsschema

- Meet & weeg momenten 

- Voedings- en lifestyle advies

- Leuke en uitdagende trainingen op maat

- Proffesionele begeleidings Applicatie

- Kortom, Maximaal resultaat!