Afslank Battle

Afslank Battle Activ8 Personal Training
Met de battle van Activ8 Health Club eindelijk echt gezond, strak en vooral fit! Je laatste strijd tegen de kilo’s! Activ8 Health Club organiseert de Afslank Battle! Geschikt voor iedereen die d.m.v. de perfecte training, een persoonlijk voedingsplan en eerlijke coaching, nou eens echt fit en strak wilt worden
Hoewel we er een strenge aanpak op nahouden, kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen. Iedere training wordt namelijk gedifferentieerd naar individueel niveau........
Durf jij deze strijd aan? Het programma zal bestaan uit diverse groepsactiviteiten zoals; een diversiteit aan trainingen, workshops (voeding en training), test en meetmomenten en een spetterende afsluiting.
 
Meer informatie?
 
Stuur een mailtje en wij houden u op de hoogte!
 
Adres: Oester 26, 1723HW, Noord-Scharwoude
 
Dus voldoe je zelf aan dit signalement of weet je iemand die je zeer gelukkig kan maken met dit programma, geef je dan nu op via info@activ8personaltraining.nl .  De informatie avond is gratis en geheel vrijblijvend bij te wonen.
Duo Personal Training

Schrijf je dan nu in voor de Afslank Battle!

Bij het versturen van dit formulier geeft u ons toestemming op deze gegevens te gebruiken om u van informatie te voorzien.

Bericht ontvangen!